Костадин Костадинов във Фейсбук:Тази година почивах само 3 дни през лятото

...
Костадин Костадинов във Фейсбук:Тази година почивах само 3 дни през лятото
Коментари Харесай

Костадинов: Христо Грозев не е разследващ журналист и е обвинен за дейност в полза на МИ-6

Костадин Костадинов във Фейсбук:
Тази година почивах единствено 3 дни през лятото и в този момент взех решение да прибавя още 3 дни през зимата, та по тази причина се оказа, че съм пропуснал една " шокираща " вест.

Докато съм си бил изключил телефона, интернета и всичко останало, целокупното българско грантаджийство е било разтърсено от новината, че един негов изтъкнат член бил разгласен за търсене от съветската прокуратура като непознат сътрудник.
Аз няма да разясня обстоятелството, че Христо Грозев неизвестно за какво е показан като " проверяващ публицист ", откакто в действителност е медиен магнат. Това не е първата, няма и да е последната подправена вест на американските медии в България.
Също по този начин няма да разясня обстоятелството, че Грозев е показан като непознат сътрудник. Такива у нас с лопата да ги ринеш, и това изобщо не е вест.

Ще кажа единствено едно - в случай че това лице беше сътрудник на българските служби, аз щях да съм първият, който да изиска българската страна да излезе с публична позиция в негова отбрана.
Защото, без значение от сегашната ориентировка на страната ни, сътрудниците ни би трябвало да се пазят и закрилят - такава е позицията ни и за сътрудниците на българската страна преди 1989 година, и тя е кардинална и не предстои на коментар.
Агентите на България служат единствено на България, без значение кой я ръководи - за положително или за неприятно такава е ориста на службите.
В случая на Грозев обаче става въпрос за български жител, упрекнат в работа за непознати разузнавания, приказва се съответно за британското МИ-6.
Ето за какво единственото, което мога да кажа, е че се надявам в доста скоро време не да чакаме Русия или други страни да ни споделят кой наш жител за кое непознато разузнаване работи, а ние самите да ги покажем на българския народ.
Защото е извънредно време България да научи истината за своя скверен и подкупен политически, медиен, стопански и финансов " хайлайф ", закърмен, отхранен и отгледан от непознати служби и посолства с една единствена цел - да унищожи Родината ни!
Възраждане ще се погрижи за това! Много скоро!!!
п.п.

 
28 Дек 202217228 Дек 202235428 Дек 202210528 Дек 202242428 Дек 2022202728 Дек 20221959КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани28 Дек 202258924 Дек 2022240617 Дек 2022132617 Дек 2022468
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР